Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

“HAPPY”: ΤΟ «ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ» ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!




Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί ένα φάρμακο, που το συνιστούν τόσο οι γιατροί όσο και εξειδικευμένοι επιστήμονες ως πρόληψη αλλά και αντίδοτο για ποικίλες ασθένειες. Είναι πολύ οικονομικό, μπορούν να το πάρουν σχεδόν όλοι και, χάρη στη δραστική του ουσία, όχι μόνο θωρακίζει με έναν σχεδόν «μαγικό» τρόπο  την υγεία, αλλά προκαλει και έντονη αίσθηση ευεξίας. Το φάρμακο αυτό ονομάζεται “Happy“. Παρόλο που έχουν γίνει προσπάθειες να γίνει ευρέως γνωστό, υπάρχει ακόμη ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που αγνοεί την ύπαρξή του και τις ευεργετικές του ιδιότητες. Στόχος του παρόντος άρθρου είναι να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με το “Happy“. Ακολούθως, παρατίθεται ένα μέρος του «φύλλου οδηγιών χρήσης» του θαυματουργού αυτού φαρμάκου. Διαβάστε το προσεκτικά, διότι περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες.



ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “HAPPYKΑΙ ΠΩΣ ΔΡΑ



Το “Happy“ συστήνεται από όλους τους γιατρούς.

Βελτιώνει την καρδιαγγειακή και αναπνευστική λειτουργία. Μειώνει τους παράγοντες κινδύνου που
σχετίζονται με την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων. Σε ήδη πάσχοντες από καρδιαγγειακές παθήσεις, βοηθάει στη μείωση του κινδύνου  επανεμφάνισης καρδιαγγειακών επεισοδίων.

Λειτουργεί αποτρεπτικά στην εκδήλωση ποικίλων ασθενειών. Σε ήδη υπάρχουσες ασθένειες συμβάλλει στη μείωση και στην ανακούφιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με τις ασθένειες αυτές. Συμβάλλοντας στον περιορισμό των ασθενειών, συνακολούθως συντείνει στη μείωση των επισκέψεων σε νοσοκομεία και σε γιατρούς. Μειώνει την πρόωρη θνησιμότητα. Όποιος το λαμβάνει αναμένεται να ζήσει περισσότερο και η ζωή του να είναι ποιοτικότερη.

Συνδέεται με χαμηλότερα ποσοστά εμφάνισης στεφανιαίας νόσου, εγκεφαλικών επεισοδίων, διαβήτη τύπου ΙΙ, μεταβολικού συνδρόμου, υπέρτασης, οστεοπόρωσης και οστεοπορωτικών καταγμάτων, και πολλών ειδών καρκίνου, όπως καρκίνου του μαστού, του παχέος εντέρου κ.λπ. Μειώνει το άγχος και την κατάθλιψη. Βελτιώνει τις γνωστικές λειτουργίες (δηλαδή τη μνήμη, την αντίληψη, την προσοχή, την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων κ.τ.λ.). Συμβάλλει στη μείωση του σωματικού λίπους, στη διατήρηση ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους και στην απόκτηση ενός ωραίου σώματος. Τονώνει την αυτοπεποίθηση. Συμβάλλει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, δηλαδή βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική αντοχή, τη μυϊκή δύναμη, τη μυϊκή αντοχή και την ευλυγισία. Συμβάλλει στην πρόληψη και στην αποκατάσταση ποικίλων μυοσκελετικών παθήσεων και στη μείωση του πόνου.

Ενισχύει τη σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία, επιφέροντας βελτιώσεις σε όλους τους μετρήσιμους δείκτες που σχετίζονται με την υγεία. Χρησιμοποιείται για βελτίωση της ποιότητας ζωής και προκαλεί ευεξία.



Αυτός που δεν παίρνει το “Happy“ θα στερηθεί πολλά από τα οφέλη που προσφέρει το φάρμακο αυτό.





ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ;



Το “Happy“ το έχετε μέσα σας και θα το ενεργοποιήσετε αν ξεκινήσετε να ασκείστε συστηματικά. Το “Happy“ είναι η συστηματική άσκηση, η οποία  λειτουργεί ως φάρμακο για τον ανθρώπινο οργανισμό, ασκώντας θετική επίδραση στις οργανικές λειτουργίες και επιφέροντας βελτιώσεις σε πάμπολλους δείκτες που σχετίζονται με την υγεία. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο άνθρωπος που  ασκείται συστηματικά είναι ένας πιο υγιής και πιο χαρούμενος άνθρωπος.

Τα οφέλη που αναφέρονται στο «φύλλο οδηγιών» έχουν προκύψει από αναρίθμητες επιστημονικές έρευνες, στις οποίες επισημαίνεται, επίσης, ότι ενώ η σωματική άσκηση θωρακίζει την υγεία, η έλλειψή της εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για την υγεία. Επομένως, αν δεν γυμνάζεστε, αλλά επιθυμείτε να έχετε αυτά τα οφέλη, οφείλετε να ξεκινήσετε να ασκείστε το συντομότερο.

Ιδανικός τόπος άσκησης είναι τα γυμναστήρια και οι χώροι άθλησης εν γένει, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε προγράμματα άσκησης, κατάλληλα ειδικά για σας, και ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας. Οι πλέον αρμόδιοι για το σχεδιασμό αυτών των προγραμμάτων είναι οι επιστήμονες της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού (γυμναστές και προπονητές).

Για κάθε μέρα που περνάει –με ή χωρίς άσκηση–, τώρα πια που ενημερώθηκατε, θα έχετε την απόλυτη ευθύνη της επιλογής σας... Για καλύτερη υγεία και ευεξία, βάλτε την άσκηση στη ζωή σας!



Υ.Γ. Φυλάξτε αυτό το φύλλο οδηγιών χρήσης. Ίσως χρειαστεί να το διαβάσετε ξανά.



                                                    Κατερίνα Δασκαλάκη

                                        Group Fitness Instructor/Ηθοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου