Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Μωσαϊκό (κορμός σοκολάτας) σε χρόνο d.t


ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό μερέντα
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
1 σφηνάκι λικέρ
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Aνακατεύουμε την μερέντα μαζί με την κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε και το λικέρ για να γίνει ένα μίγμα. Σπάμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε κι αυτά στο προηγούμενο μίγμα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Όταν γίνει ένα μίγμα το βάζουμε σε λαδόκολλες και το τυλίγουμε. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες να γίνει.

Παύλος Νταβός
chef στο vino banco tapas bar
Καλαμάτα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου