Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΑΣΤΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΗ ΜΗΝΑ....
















                                                                                               

                                                                                                     


ΚΡΙΟΣ

Κάνε ένα τσεκ απ στα οικονομικά σου. Για την δική σου ασφάλεια. Μάλλον
από τις 6 του Μάη και μετά θα χρειαστεί να σκεφτείς και να αποφασίσεις. Μάλλον το μέλλον σε θέλει σε άλλες κατευθύνσεις κι επαγγελματικούς προσανατολισμούς, που ούτε καν έχεις φανταστεί. Άνοιγμα στα επαγγελματικά, λοιπόν μετά τις 12. Έρχονται καλές μέρες κριέ μου. Και σχέδια φιλόδοξα έχεις και η φαντασία σου δουλεύει ρολόι. Εφευρετικέ μου… DO NOT WORRY.



ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις την σχεδία, έχεις και τα σχέδια. Ταξίδεψε το μέλλον και το αύριο. Μάθε να λες στον καθρέφτη σου, πως εσύ είσαι ο πολυτιμότερος άνθρωπος στην ζωή σου. Λες και δεν το λες! Η ρουτίνα σε έχει κάνει σκουπίδι. Τα εμπόδια, όμως ξεπερνιούνται. Στην επικοινωνία διακρίνω μπερδεψοδουλειά. Στο τέλος όλα μπαίνουν στον δρόμο τον σωστό. Νέα συμβούλια, συμβόλαια, αγοραπωλησίες… Καλή πρόοδο!



ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι έγινε ‘κεινο το τρένο που έβλεπε…; Τα άλλα τρένα να περνούν;;; τίποτα δεν προχωράει; Χελώνες νεκρές οι μέρες; Κάνε μια σούπα λογαριασμών των προηγούμενων ημερών και το τρένο θα μπει στις ράγες. Και το νεράκι στο αυλάκι. Τα μικρά τώρα σου φαίνονται μεγάλα. Και τούμπαλιν. Τα αληθινά μεγάλα και σπουδαία έρχονται! Γνώρισε ανθρώπους, τόπους! Διάβασε να σου λυθούν οι απορίες σου. Γίνε αετός με φτερά δυνατά. Κι άνοιξέ τα!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ρίχνεσαι με τα μούτρα παντού. Σε σύντροφο, στην δουλειά, σε συνεργάτες! Ξεκινάς νέα πράγματα, χωρίς να έχεις τελειώσει τα προηγούμενα! Ξέρουμε πως είσαι αγκαλίτσας κι αγαπουλίτσας. Μην τα δίνεις, όμως όλα απλόχερα. Το υποσυνείδητό σου είναι τόσο στην επιφάνεια, που μόνο υπό δεν είναι. Κάνε διαπραγματεύσεις. Μην τα χαρίζεις όλα. Διπλωματία καρκινάκι… Δες καμιά πολιτική ομιλία. Θα σε βοηθήσει…



ΛΕΩΝ

Έχεις τόση πυγμή και δύναμη, που όλο προχωράς… τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται. Η δουλειά σου τραβά την ανηφόρα. Πρόσω ολοταχώς. Μην παραμελείς το συντροφάκι σου. Ούτε την γοητεία σου να την θεωρείς δεδομένη. Έχεις πολλές πόρτες ανοιχτές και δεν ξέρεις σε ποια να πρωτομπείς. Ζήσε όσες εμπειρίες αντέχεις και μπορείς. Δοκίμασε απ’ όλα τα γλυκά και βρες το νοστιμότερο…



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι σε κελί. Φυλακισμένος. Μασάς τα κάγκελα. Ξύνεις με νύχια και δόντια τοίχους. Να φύγεις, να φύγεις… Είχες φιλοδοξίες. Σε κούτες μπήκαν κι αυτές και παθαίνουν ασφυξία. Δεν έχεις οξυγόνο. Είσαι εγκεφαλικό άτομο. Λύσε τις χειροπέδες. Βρες τα κλειδιά κι όρμα. Έξω ο κόσμος είναι και σε περιμένει. Θα βρεις κι άλλους δραπέτες να κάνετε παρέα. Ο Μάης σου δίνει ώθηση. Είσαι τόσο πιστός σε αυτό που κάνεις! Η πίστη είναι πάντα και μόνο φίλη.



ΖΥΓΟΣ

Κάτι δεν τσουλάει. Από τις 6 Μάη και μετά θα κάνεις ξεσκαρταρίσματα. Ασφάλειες, φόροι… ας περιμένουν. Ρομαντικό love story πλανάται στον αέρα. Μην κάτσεις να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά. Ζήσε το. Αν και μάλλον στο τέλος σε βλέπω να πιέζεσαι και να καταπιέζεσαι. Θα εκραγείς και θα το κάψεις. Για να έχεις χώρο, πρέπει να δίνεις και χώρο. Οργάνωσε ένα ταξιδάκι. Να ξελαμπικάρεις. Να ηρεμήσεις. Χωρίς ζυγαριά στις αποσκευές.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείς να ηρεμήσεις; Να μην είσαι στην τσίτα; Να μην ψάχνει αφορμή για τσαμπουκάδες; Δεν παντρεύεσαι μη και αλλάξουν τα πράγματα; Το παρατράβηξα ε; Λέω εγώ. Μια πρόταση έκανα ρε αδελφέ! Τώρα να μου πεις και στον ερωτικό σου τομέα… έχει σύννεφα απόψε, δεν μπορώ τα μάτια σου να δω. Το πάθος το κάνεις σε χρόνο d.t μίσος ρε σκόρπιε, σκορπιέ. Και πάψε να δουλεύεις με λύσσα και μανία. Μήπως αυτό σε έχει κάνει τόσο αψυχολόγητο και τα κάνεις μαλλιά κουβάρια; Ταξιδάκι, ταξιδάκι. Τώρα. Τι τώρα; Χθες!



ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην πιέζεσαι. Βασικά και να θέλαμε να σε πιέσουμε, ποιος σε πιέζει εσένα; Τώρα είναι η ώρα να απαλλαγείς από όσα σε βαραίνουν. Πριν μιλήσεις, βούτα την γλωσσίτσα λίγο στο μυαλουδάκι σου! Ο Μάης σε ευνοεί να ξεκινήσεις κάτι νέο και διαφορετικό στα επαγγελματικά. Η καριέρα σου προωθείται. Όπως η κλήση μου. Η αισιοδοξία και η εξωστρέφειά σου σε κάνουν πάλι τον αρχηγό. Πρώτο τραπέζι πίστα πάλι. Μήνας, όχι για έρωτες. Μόνο σεξ.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαμογέλασε, πάει πέρασε. Είσαι μαγνήτης αυτόν τον μήνα. Βγαίνεις, χορεύεις, διασκεδάζεις. Μεταμορφώνεσαι, μορφώνεσαι, παραμορφώνεσαι! Όλα τα βλέμματα, στραμμένα πάνω σου. Ροζ συννεφάκια κάνουν κύκλους γύρω σου. Μην σε αγχώσουν κάποιες καθυστερήσεις. Και τα λεωφορεία μια μικρή καθυστέρηση, πάντα έχουν. Άλλα στο τέλος, πάντα έρχονται. Το λεωφορείο στο τέλος, πάντα έρχεται!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον Μάη σε βλέπω να συνεχίζεις να κάνεις ό,τι και την πρώτη μέρα του. Να είσαι άρχοντας καθισμένος σε οικογενειακά/φιλικά τραπεζώματα, να τρως και να πίνεις. Φτάνει! Θα σκάσεις! Μπορείς να κάνεις λίγη γυμναστική, κάνοντας μικρές αλλάγες στο σπίτι. Βάλε τον καναπέ στον απέναντι τοίχο. Έχεις, αδελφέ, ένστικτο, αλλά μην βασίζεσαι μόνο σε αυτό. Δες και με την λογική πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Kinder έκπληξη, ο Μάης!!!



ΙΧΘΕΙΣ

Μετακινήσεις, ραντεβού, υπογραφές. Ρυθμοί έντονοι. Σαν τα παλιά τα ρέιβ πάρτυ. Τα σχέδια που έκανες, τα αλλάζεις. Μπαίνεις σε άλλη βάρκα και βράκα. Σχέσεις έντονες. Το νερό σιγοβράζει
βράζει-ζεματάει. Μπερδεύεσαι αυτόν τον μήνα. Κι άλλο. Διλήμματα πολλά. Κι άλλα. Χάνεις λίγο τον εαυτό σου. Εσένα που σου έκαναν ένεση ηρεμίας, όταν γεννήθηκες, τώρα σε βλέπω να μού βγάζεις νευράκια. The toxicity… Μακριά από μας!

                                                        Μαίρη Γεωργιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου