Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ



ΚΡΙΟΣ
Κριέ… Η αντίφαση της αντίφασης. Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα είσαι μέσα στο τρέξιμο. Και στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σου. Σε τρέχει ο εργοδότης, σε τρέχει κι ο έρωτας. Το δεύτερο θα έρθει η μάγισσα με την σκούπα και θα καθαρίσει. Και ουπς, όλα θα μπουν στη θέση τους. Πρέπει να ακολουθήσεις όμως και πρόγραμμα και να μην παρεκκλίνεις. Συν μάγισσα και χείρα κίνει. Νταξ, τον Ιούλιο δεν τον λες και τον τυχερό σου μήνα. Ξαναπροσπάθησε αργότερα. Έχεις καλές αποδόσεις και προοπτικές. Μην είσαι ανυπόμονος. Μην αναβάλλεις πληρωμές χρεών.




ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη ως τις 12/07 είναι στον Καρκίνο. Τι σημαίνει… Ευνοούνται τα αισθηματικά. Και τα οικονομικοεπαγγελματικά. Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Το δεύτερο μισό του μήνα όρμα στον εργασιακό τομέα. Επαφές, διαπραγματεύσεις, ντιλίκια.  Ίσως ίσως μια σχέση παρελθοντική που θα χτυπήσει την πόρτα της αξίζει μια βου ευκαιρία κι ένα συγχωροχάρτι. Αν θες να δοκιμάσεις αλλού την τύχη σου μαζί σου είμαι. Πανσέληνος στις 20/07 στον Αιγόκερω. Πρόσεξε τις υπερβολές και κράτα ισορροπίες. Κάλλιο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούλιος θα βάλει την πινελιά στην καθημερινότητά σου. Σκέψου εσύ τι θες να βελτιωθεί, κάνει focus και στα τέλη του μήνα θα έρθει το τσεκ της επιτυχίας. Μην σε πιάσει μαυρίλα και μου κλειστείς στον εαυτό σου. Δεν το θέλω, ούτε οι άλλοι το θέλουν. Εξωτερίκευσε λίγο τα αισθήματά σου στο ταίρι σου, φτιάξε μια ωραία ατμόσφαιρα και το ηθικό θα δεις πώς θα ανέβει. Τα πτυχία δεν copies κτώνται. Θα κουραστείς, αλλά δεν σε φοβάμαι.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήνας μπουμ… STARTING GUN. Περίοδοι αλλαγών. Παντού. Κάνε τις κινήσεις που αναβάλλεις τόσον καιρό. ‘’Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό’’, λέει το άσμα. Ακολούθησέ το. Πολλά φλερτάκια βλέπω, αλλά μην βιαστείς. Άντε παίρνουμε την πρώτη προσφορά που βλέπουμε στο ταμείο κι ό,τι γίνει. Όχι. Εστίασε στο πρόσωπο που σε εξιτάρει και δράσε. Και μην γκρινιάζεις. Δούλεψε σκληρά. Θα έρθουν και προτάσεις και νέες συνεργασίες. Διπλωματία θέλω από σένα. Τσέκαρε διπλά και τριπλά τις προσφορές. Μην σε δώσω σαν γουρούνι στο σακί. ‘’Γεια σας, με φωνάξατε; Ήρθα!’’. Δεν θέλω τέτοια, από έσενα.



ΛΕΩΝ

Έγιναν αλλαγές στην ζωή σου τον τελευταίο χρόνο. Άλλες για καλό, άλλες όχι. Έχεις, όμως και τον δυναμισμό και την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση βασιλιά να κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν στο στόχο. Έχεις, έχεις αυτήν την ικανότητα και το μπλα μπλα να πείθεις τους άλλους και να σε ακούν με το στόμα ανοιχτό. Πάρε την άδειά σου αυτόν τον μήνα, πάρε και το ήμισυ το άλλο κι εξαφανιστείτε. Το πιο πιθανό στις διακοπές να πάρεις την απόφαση να αποκαταστήσεις το ταίρι. Ξέρεις πώς να φουντώνεις τον έρωτα. Ξέρεις τα κόλπα. Μας τα έχεις δώσει τα δείγματα και τις εξετάσεις τις έχεις περάσει.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κλείσε τρύπες κι εκκρεμότητες. Περνάς πάλι φάση απομόνωσης κι απομάκρυνσης. Μην το παρακάνεις. Έχεις μια σύγχυση. Απομακρύνεσαι από σύντροφο και οικογένεια. Άσε τις μέρες να τσουλήσουν και θα δεις δεν θα θες να τα καταστρέψεις στο τέλος όλα. Κάνε λίγη υπομονή. Πάλι; Πάλι! Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Λιονταριού μετά τις 14/07 θα σε βάλει στην πρίζα να ασχοληθείς με την δουλειά σου. Μπορείς να το κάνεις. Απέφυγε τα συνεταιριλίκια γύρω στις 20/07 που το φεγγάρι θα είναι γεμάτο. Όχι στις συνεργασίες και στα ομαδικά για κανέναν λόγο. Μόνος σου… Ξανά. Σόλο αυτή τη φορά.



ΖΥΓΟΣ

Back to reality. Πέφτεις από την δημιουργικότητα στην πεζή πραγματικότητα. Τον προηγούμενο μήνα είχες την έμπνευση. Τώρα θα κάνεις πιο πρακτικά πράγματα. Θα κοινωνικοποιηθείς και οι φίλοι θα σε βοηθήσουν σε αυτό. Αρχές Ιουλίου θα είσαι παραπάνω από ό,τι σου ταιριάζει συναισθηματίας κι εύθικτος. Σαν να χάνεις λίγο τη γη κάτω από τα πόδια σου. Να σου πω και κάτι; Δεν φταίει ο δόλιος ο σύντροφος, ούτε οι γύρω σου να σε ακούνε να γκρινιάζεις συνέχεια. Βρες κώδικες επικοινωνίας κι όταν τους βρεις, χαιρέτα μου στον πλάτανο! Δεν κάνεις κανένα ταξιδάκι αναψυχής μπας και σε βοηθήσει. Παίζει να σε βοηθήσει τίνι τρόπο και στην δουλειά σου. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Όλα θα εξαρτηθούν από εσένα και μόνο από εσένα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν ξέρεις τι θες γιατί δεν λες την αλήθεια ούτε σε εσένα. Αν ξεγελάς τον εαυτό σου πώς θα βγουν τα κρυφά όνειρα και οι επιθυμίες σου στην επιφάνεια; Το βου δεκαπενθήμερο θα την εύρεις την ισορροπία. Θα πάρεις την απόφαση να κάνεις παρέα με σένα χωρίς ψέματα. Θα σε αγαπήσεις ό,τι και να σου κάνεις. Τον αέρα τον ερωτικό δεν τον χάνεις Σκορπιέ . πρόσεχε όμως την στριμμενάδα σου και τα ξεσπάσματα ζήλειας στο αγαπημένο πρόσωπο. Τίποτα. Μην επηρεάζεσαι από συμβουλές. Δες deep down inside τι θες. Κανένας που ακολούθησε το δρόμο της αυτογνωσίας δεν βγήκε ηττημένος. Άσε λίγο και το εγωιστικό υφάκι και δέξου τη βοήθεια και θα ‘σαι σένιος. Ένα χελιδόνι δεν την έφερε την άνοιξη. Διακοπές θα κάνεις. Τούτο το μήνα!



ΤΟΞΟΤΗΣ

Ψάξε, ψάξε και θα το βρεις. Το σκοπό της ζωής σου. Θα ανακαλύψεις πράγματα για σένα, θα συναντήσεις μια προσωπικότητα που δεν ήξερες πού ήταν κρυμμένη τόσα χρόνια. Μην μιλήσω για τα ταλέντα. Οι σχέσεις σου αποκτούν νόημα, κι άλλο νόημα. Πόσο πια; Τα επαγγελματικά σου σχέδια ολοκληρώνονται. Μαγνητίζεις Τοξότη. Μαγνητίζεις! Έχεις αέρα παιδί μου. Εκμεταλλεύσου το μήνα. Δώσε ρεσιτάλ. Πάρε σβάρνα πανηγύρια. Άρχισαν δεν άρχισαν; Τόσους αγίους έχει ο μήνας. Πάρε σβάρνα τις γαμοβαφτίσεις. Την ζητάει ο οργανισμός σου την προβολή. Το χρήμα σου ζητάει να σπαταληθεί. Ε, προγραμμάτισε λίγο τον προγραμματισμό. Αέρα πατέρα, όλα;



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η φιλοδοξία σου, σού δίνει δύναμη. Δεν μπορείς να σταματήσεις το δρόμο προς την επιτυχία. Βέβαια είσαι και κ….φαρδος. σου έρχονται τα πράγματα στο πιάτο. Ακτινοβολείς. Ήλιος πέφτεις στα μάτια μου και με στραβώνεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην παρασυρθείς από τις Σειρήνες. Δεν θα σου την συγχωρήσουν την απιστία. Το δεύτερο μισό του μήνα θα ηρεμήσεις λίγο και θα βρει η οικογένεια τους ρυθμούς της, που τους χάλασες. Ητο φεγγαράκι στις 20/07 θα σου χαλάσει λίγο την επικοινωνία με τους συνεργάτες, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Της Βαβέλ θα γίνει. Για να τελειώσει ο μήνας χωρίς τραυματισμούς αυτοσυγρατήσου!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί ο κόσμος να χάνεται αλλά κυνηγάς το όνειρο κι ας είναι άπιαστο. Δεν αποπροσανατολίζεσαι. Λύσε τα θέματα στον ερωτικό τομέα. Αν σου 'χουν μπει υποψίες ότι σε απατούν μην αντιδράς με ζήλειες. Βάλε τα πράγματα στο τραπέζι κι άνοιξε τα χαρτιά σου. Αν ο μήνας θα είναι της καταστροφής ή της επιτυχίας, από σένα εξαρτάται. Δες και λίγο θέματα ακίνητης περιουσίας. Παίζει θεία στο Σικάγο; Έχεις να περιμένεις από κάπου ευχάριστα νέα. Απλά ό,τι αρχίζεις προσπάθησε να το τελειώνεις. Όχι να το αποτελειώνεις!



ΙΧΘΕΙΣ

Ώπα ένστικτο και διορατικότητα. Να τα, να τα! Αυτά είναι. Εσύ αυτό το μήνα δεν χρειάζεσαι μυαλό ξυράφι. Τι να το κάνεις; Η ζωή σου βελτιώνεται μόνο με το ένστικτο. Γι’ αυτό το μήνα μιλάμε , ε; Mην το πας σερί έτσι και μετά με κάνεις μηνύσεις. Έχουν παιδί μου ανοίξει τα τσάκρα πάτρα σου. Ακόμη και στον έρωτα παθιασμένη εμπειρία θα ζήσεις. Βγες έξω. Σου πάει ο Ιούλιος και του πας. Κάνε κι ένα απρογραμμάτιστο ταξιδάκι. Μπορεί εκεί να γίνει το μπαμ. Και στα χρηματοοικονομικά σούπερ. Αρκεί μην το παρακάνεις με τις αγορές. Ένα καπελάκι για τον ήλιο είναι αρκετό. Μην πάρεις από το internet και ηλεκτρονικό ανοιχτήρι που λέει ο λόγος. Τι να το κάνεις; Δεν το λες και απαραίτητο. Στον επαγγελματικό χώρο έρχονται ευκαιρίες που θα βγάλουν καρπούς. Πολύ καλά ψαράκι. Γεμάτα τα δίχτυα του ψαρά όλο τον Ιούλη. Δωσ’ τα όλα!



                                                             Μαίρη Γεωργιοπούλου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου