Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ... ΜΕ ΔΥΟ ΦΕΓΓΑΡΙΑ




 ΚΡΙΟΣ

Ο τελευταίος ο μήνας του καλού καιρού σε φτιάχνει ψυχολογία λέμε στο φουλ. Από τις 05/08 στραβοπατήματα. Ενώ πριν θα μου πεις τα πατήματα;
Ήταν σίγουρα; Από την 5η Αυγούστου λοιπόν και μετά που η Αφροδίτη θα συνεχίσει το δρόμο της στο ζώδιο της παρθένου προετοιμάσου να ανταπεξέλθεις. Πάρε μέτρα προφύλαξης και μπλάνκο και διόρθωσε λάθη του παρελθόντος. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η διάθεσή σου ανεβασμένη. Το βου μισό του μήνα περίεργες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Η πανσέληνος στις 18 στον υδροχόο θα σου φέρει έξοδα. Stay calm.



ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η Αφροδίτη που κινείται στην παρθένο σε ταράζει. Προβλήματα, άγχη, εκνευρισμοί. Μην σκαλίζεις το παρελθόν. Δεν είναι μύτη. Συγκεντρώσου στη σχέση σου. Αν είσαι μοναχικό, ταπεινό χαμομηλάκι θα γνωρίσεις άτομο που θα σου κάνει την καρδούλα να πεταλουδίσει και να φτερουγίσει μη σου πω. Σαν τότε που καθόσουν στα θρανία κι έπαιζες τα χτυποκάρδια. Μην πέσεις με τα μούτρα. Κράτα και μία πισινή. Μην κάνεις νέο ξεκίνημα στον επαγγελματικό τομέα. Η τυχή με το μέρος σου κοντά στην πανσέληνο της 18ης.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Για τον έναν από τους δύο ανθρώπους που κατοικούν μέσα στο ταλαίπωρο κορμί σου ξεκινά μήνας δυνατός. Για τον άλλον… θα σκοντάψουν οι επιθυμίες του στις αντιστάσεις. Είσαι διπλωμάτης κι ευέλικτος. Γλιστράς σαν χέλι. Έτσι θα αποφύγεις τις κακοτοπιές. Υπερασπίσου τις ικανότητές σου. Μόνο έτσι οι ανώτεροί σου θα εκτιμήσουν την προσφορά σου στον χώρο της εργασίας σου. Πάρε δυο βερμούδες, δυο μπλουζάκια και μαγιό και κάνε διακοπές. Τις έχεις ανάγκη.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκινάκι… μακριά από τις καταχρήσεις. Είσαι επιρρεπής. Ονειρεύσου διακοπές, ήλιο, θάλασσα, νησιά, άμμο, αντηλιακά. Και το όνειρο κάνε το πράξη. Μην αμελείς τον εαυτό σου. Προσοχή σε εξαπατήσεις και παραπλανήσεις. Δεν θέλεις και πολλά. Δεν φημίζεσαι τον μήνα τούτο για την κοινωνικότητά σου. Αν φοβηθείς ότι θα σε χαρακτηρίσουν party animal, μην φοβηθείς. Είσαι μίλια μακριά. Προσέγγισε άτομα που αγαπάς και για κάποιον λόγο απομακρυνθήκατε. Πήγαινε στα πάτρια εδάφη. Το χωριουδάκι σου μάλλον το έχεις ανάγκη πιο πολύ από ό,τι άλλο αυτή την στιγμή. Όχι σε όλα που κουρέλια κάνουν τα όνειρά σου…



ΛΕΩΝ

Τι έχεις λιονταράκι μου, τι έχεις Παντελή μου… Τι να έχεις κι εσύ; Την αυτοπεποίθησή σου, την ομορφιά σου… Καταστρώνεις σχέδια. Ζωγραφίζεις σχεδίες. Αλλά εσύ δεν μένεις στην θεωρία. Ό,τι βάζεις στο νου, το ζεις. Seize the day. Κάνε αλλαγές. Άλλαξε μαλλί. Όλο χαίτη, χαίτη, θα βαρεθείς. Μέγα το ενδιαφέρον που δείχνεις τον Αύγουστο στην τσέπη σου. Ή του ύψους ή του βάθους θα είσαι οικονομικά. Its up to you. Σέρφαρε στο internet, βρες το μέρος των ονείρων σου, καβάλα την σανίδα και σέρφαρε στα κύματα. Πάρε και πατατάκια ruffles κυματιστά και σέρφαρε και στα θερινά τα σινεμά.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάλι αφήνεις κάποιον να σου χαλάσει τη διάθεση. Γιατί το κάνεις αυτό; Και μετά ψάχνεις να βρεις και τις ενοχές σου. Πραγματικά βαρέθηκα να σε ψυχαναλώ. Ανοίξου στους άλλους. Γίνε πιο άνθρωπος κοινωνικός. Μην κλείνεσαι πάλι στον εαυτόν σου. Μα τι έχει μέλι πια; Παρόλα αυτά κάποιος δουλεύει για σένα και τα πράγματα εξελίσσονται καλώς. Οι πόρτες στο επαγγελματικό τομέα ανοίγουν. Στο έχω ξαναπεί αλλά δεν άνοιξαν; Δεν τις είχαν λαδώσει καλά. Τώρα θα ανοίξουν. Αν ξέρεις μέσα σου αληθινά τι θες, διεκδίκησέ το και άρπαξέ το. Δες το μέλλον με άλλο μάτι. Κάνε επιτέλους αυτό που θες. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή μωρό μου… Απέφυγε τις ρήξεις.



ΖΥΓΟΣ

Ρύθμισε την ζυγαριά να γέρνει στην πλευρά αυτού που έχει το δίκιο. Και μην ξεχνάς. Το δίκιο είναι με το μέρος του εργάτη. Χρησιμοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Θα σε βοηθήσει και το γεγονότο ότι είσαι ο γοητευτικός αυτού του μήνα. Η πανσέληνος στις 18 σε κάνει επικινδύνως ερωτικό άτομο. Πάρε καινούργια αντζέντα. Δεν θα ξέρεις πού να πρωτοσημειώσεις τόσα νέα ονόματα και αριθμούς τηλεφώνων. Συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις. Ζημιές κάνεις ζημιές…



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις τον μαγνήτη. Βρες τον έρωτα και τράβα τον. Listen to your heart. Διάλεξε το πρόσωπο που θες να έχεις δίπλα σου. Κι αν δεν έχει six pack κι έχει ένα μπυροκοιλιακό και τι να λέει; Οργανώσου. Ταλαιπώρια λίγο στον οικονομικό τομέα. Και δεν μπορείς να αλλάξεις και πολλά. Απέφυγε τις σπατάλες. Άσε να σε κεράσουν κι εσένα μια φορά. Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν. Κοινωνικότητα πιάνει κόκκινο. Στο ζενίθ. Γι’ αυτό και τόσα έξοδα. Και τι να λέει; Ναι ζωή την έχεις κι εσύ ρε σκόρπιε Σκορπιέ.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι άλλο θα είχες στο μυαλό σου και θα σε ένοιαζε; Ο έρωτας. Εδώ το χειμώνα κι έχεις το μυαλό σου στα ζουζουνίσματα δεν πα να καίγεται το σύμπαν και τώρα; Που η φύση είναι ολάνθιστη κι ο ήλιος καίει; Για να βρεις τον εαυτό σου, για να φας, να κοιμηθείς, να πας στη δουλειά πρέπει να παίζει κι έρωτας. Να το κοιτάξουμε λίγο το θεματάκι αυτό; Αλλά άμα είσαι εσύ καλά και γιατί να κοιταχτείς; Μήνας φουλ από ενέργεια, ενθουσιασμούς, συζητήσεις, επαφές… Αλίμονο από μας. Τι ανάγκη έχεις εσύ ρε τοξοτάκι; Και μόνος σου να είσαι τον έρωτά σου ζεις!!!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν ήσουν εκδηλωτικός τον περασμένο καιρό και το ξέρεις. Γι’ αυτό και κάνεις βήματα να πλησιάσεις το ταίρι σου. Γιατί σε είχανε πάρει χαμπάρι. Κάλυψε το χαμένο το έδαφος. Δεν έγινε και τίποτα. Άνθρωπος είσαι κι εσύ. Φιλόδοξος μεν, αλλά άνθρωπος. Επαγγελματικά πνίγεσαι στη δουλειά. Μην πάρεις μπρατσάκια. Σκέψου άλλοι πνίγονται στα χρέη. Είσαι προσηλωμένο παιδί στο στόχο και ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις να γίνεις, όταν μεγαλώσεις. Δούλεψε, αλλά μην παραβλέπεις τους δίπλα σου. Τους συναδέλφους, εννοώ. Μην προχωράς μόνος. Τα θαύματα οι ομάδες τα έκαναν πάντα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τεταμένη η περίοδος; Τεταμένα τα νεύρα; Δεν έχεις την πλέον ευγενική συμπεριφορά και πρόσεξε μην μείνεις μόνος. Πλησίασε τους άλλους με χαμόγελο colgate. Και θα νιώσεις κι εσύ καλύτερα. Έχεις υποχρεώσεις. Αλλά παλεύεις μόνος. Βάλε και τους άλλους στο παιχνίδι. Είσαι τόσο φιλόδοξος ώρες ώρες που μόνο εσένα σκέφτεσαι. Πάλεψέ το λίγο. Φιλόδοξος δεν σημαίνει και παρτάκιας. Τα οικονομικά σου με κείνα και με τ’ άλλα βελτιώνονται. Αλλά φτάνει μόνο αυτό για να είσαι καλά;




ΙΧΘΥΕΣ
Δεν φοβάσαι να δώσεις για να πάρεις. Θέλει μαγκιά και τέχνη. Μην εξαρτάσαι από κανέναν και τίποτα. Αν είσαι μοναχονός σου μια νέα γνωριμία έρχεται. Έρχεται σου λέω παιδί μου. Δεν βάζεις, συγγνώμη κι όλας κώλο κάτω. Βγαίνεις, μπαίνεις. Ξαναμπαίνεις, ξαναβγαίνεις. Μιλάς, χορεύεις, γνωρίζεις κόσμο. γοητεύεις και γοητεύεσαι. Μπορεί μπορεί λέω να γνωρίσεις και το αμόρε της ζωής σου. Δεν ξέρω, δεν βλέπω καλά. Ρίξε ένα πενηντάευρω να φύγει η σκόνη. Σύννεφα έχω μπροστά μου. Στα εργασιακά παίρνεις αποφάσεις σοβαρές. Προσοχή στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Βρες χρόνο να ξεκουραστείς, να φορτίσεις μπαταρίες για να φορτωθείς έναν σούπερ χειμώνα!!!


                                                                   Μαίρη Γεωργιοπούλου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου