Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Τα πιπεράτα ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΡΟΣΩΣ…













ΥΛΙΚΑ:

500 γραμμάρια κουβερτούρα

½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

½ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο

½ κουταλάκι το γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι




ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και με δυο κουταλάκια δημιουργούμε σοκολατάκια. Τα τοποθετούμε πάνω σε μια λαδόκολλα και τα βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.

Και έτοιμα!!!!

TIP: Αν θέλουμε πιο γλυκιά γεύση αντί για κουβερτούρα, χρησιμοποιούμε σοκολάτα γάλακτος.


                                               Φρόσω Κουτσανδριά






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου