Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ο Johnny Pacino σερβίρει ''μηλόπιτα καυτερή''. Ένα αλλιώτικο χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ… Apple pie spicy:

ΥΛΙΚΑ:

60 ml κονιάκ

20 ml σπιτικό σιρόπι κανέλλα

1 φλούδα πορτοκάλι

Λικέρ μήλο (apple sourz)

2 κομματια τζίντζερ


10 ml λεμόνι φρέσκο

2 κουταλιές σπιτική καραμελωμένη πάστα μήλου



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πρώτα φτιάχνουμε την καραμελωμένη πάστα μήλου... Βάζουμε σε ένα τηγάνι 5 κουταλιές μαύρη ζάχαρη και σιγοβράζουμε το ψιλοκομμένο μήλο μας...μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει μαλακή ή πάστα μας. Αν θέλουμε για περισσότερο άρωμα βάζουμε λίγο ρούμι στο μείγμα μας. Στη συνέχεια, παίρνουμε το shaker μας και ρίχνουμε πρώτα 2 κουταλιές σούπας από την καραμελωμένη πάστα, στη συνέχεια βάζουμε 2 κομμάτια τζίντζερ και με ένα γουδί (muddler) πιέζουμε να βγάλουν όλα τα συστατικά το μήλο και το ginger. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας μέσα στο σέικερ, βάζουμε πάγο αρκετό και για 30 δευτερολεπτα χτυπάμε… 
Διπλοσουρώνουμε σε ένα ποτήρι σαμπάνιας. Στολίζουμε με μία φλούδα πορτοκάλι και σερβίρουμε…

Στην υγεία μας

Johnny Paccino
Luxury Cocktail Bar Catering
Το κοκτέιλ σερβίρεται και στο ''Avli cuisine bar'' στην Μεσσήνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου