Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Πανσέτα… αλά kosta kosta

Πανσέτα… αλά kosta kosta

Υλικά:
1 κιλό πανσέτα, (χωρίς
κόκκαλο)
1 κρεμμύδι
1 τομάτα
2 κουταλιές σούπας
μουστάρδα
1 ποτηράκι λευκό κρασί
Λίγο λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε την πανσέτα σε μικρά μικρά κομματάκια. Τα σοτάρουμε σε τηγάνι με λίγο λάδι. Αφού ροδίσουν, ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το αφήνουμε κι αυτό να μαραθεί. Κόβουμε την τομάτα σε ζάρι, προσθέτουμε μετά από λίγο και δυο κουταλιές της σούπας μουστάρδα και τα σοτάρουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Σβήνουμε με 1 ποτηράκι λευκό κρασί. Δεν ξεχνάμε να αλατοπιπερώσουμε. Για πινελιά ρίχνουμε και λίγο πιπέρι κόκκινο.

Καλή όρεξη!!!

                                                                 ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

                                                                              ΣΕΦ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου